Välkommen till våran blogg!

Det här skedet i livet trodde vi nog aldrig att vi skulle komma till, en egen blogg.. Vad händer där liksom? Ni som tar er tid att läsa denna grymma blogg kommer att få läsa om våran Australien resa bestående av surfing, dykning, jobbande, solande, badande och självklart "lite" festande.

För er som undrar hur allt startade kan vi väl säga så här. Allt började för länge länge sen, på en plats långt långt borta kallat..

Eller ja nu får vi väl vara lite realistiska. Planerna startade i Båstad, men var det för länge sen? Nej skulle inte tro det, för spontana som vi är drog vi ihop detta för lite mer än en månad sen. Resans destination visste vi men hur vi skulle gå till väga hade vi ingen aning om. Så vi började kolla runt och hittade då W&T (work and travel) som vi även dagen efter ett informationsmöte bokade resan med. 


Efter lite planering och mycket packning sitter vi nu här på Kastrup i Köpenhamn i väntan på flyget som avgår 08:05 och har iallafall konstaterat 3 saker.


1. Vi är verkligen på väg, This is for real! Vilket är galet nice.
2. Simon är inte den vassaste kniven i lådan på "fia med knuff"
3. Att Kastrup på natten medför mycket konstiga människor (danskar)


Så nu får vi hoppas att vi kan få några enstaka läsare att följa vårt försök att hålla denna blogg vid liv. Iallafall tror vi att vi har ett gäng föräldrar och släktingar som kommer att göra det för att inte oroa sig för mycket! aight?

Obs. Vi vet inte hur internet tillgången kommer att se ut "down under" så ha tålamod, vi kommer uppdatera. Och när vi väl gör det kommer det att bli med bravur!

 

Tjaaarååå


Kommentarer
Postat av: Mysi

Ser nice ut ;P

2012-12-06 @ 12:59:45
Postat av: Bengt A

Om ni satsar på Melbourne så har jag mailat kontaktinfo till dig Alex. En fd jobbarkompis är där nu o besöker sin dotter som bor där
Ha det o njut av billigt vitt vin.,
Skall man inte ha räkor till det :)

2012-12-08 @ 09:30:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback